Cos meu 0,00 RON 0 produse

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

Despre noi

Bondor IlidkóBună!

 

Mă numesc Bondor Ildikó, am înființat acest magazin on-line cu dorința de a mulțumi cât mai multe doamne și domnișoare plinuțe, cu haine moderne, și confortabile la purtat. Hainele noastre sunt confecționate în Ungaria, de cărte Beauty Fashion, în serie limitată. Atelierul susmenționat este furnizorul oficial de costume a școlii de dans al vestitei cântărețe Zoltan Erika. Materialele folosite sunt bumbacul, vascozul și elastanul, ceeace permit o purtare confortabilă.

 

Accesoriile noastre sunt esarfe, și bijuterii unicate, compuse din textil și lemn, lucrate manual de către artista Macsar Andrea. Fiecare produs este absolut unic, nefiind pe lume inca una identică. Unicitatea produselor, in afară de eșarfe este consemnată pe fiecare produs, cu emblema unică a artistei.

 

Pentru a fii cît mai aproape de voi, imaginile făcute despre produse nu sunt făcute numai în studio, cu modele, ci și în aer liber, pe oameni obișnuiți, cu vîrste diferite.

 

Vă doresc mult succes la alegerea produselor dorite și sper să fiți cât mai satisfăcute cu produsele și serviciile noastre.

 

Cu respect, în numele echipei Big Beauty,

Bondor Ildikó